Blogolj!

Így épül a Millenáris Startup Campus

Ragnar Volarus

Legutóbb még nem tudhattuk mi épül a Millenárison, azóta viszont fellebbent a fátyol, és kiderült, hogy a „sztáráp” igazából startup, amin pedig annyira munkálkodnak az a MSC (Millenáris Startup Campus). 

Júliusban beindul a Millenáris Startup Campus

Az Erzsébet téri Akvárium Klub leginkább koncertjeiről, bulijairól híres, de a mai napon valami egészen más pezsdítette fel a jelenlévőket. Ugyanis az IVSZ 2018-ban immár hatodik alkalommal szervezte meg a Vállalati Innováció Konferenciát, amely az idei évtől új nevet és szlogent is kapott: DIGITALL - Innovation All In.

A munkák azóta is folyamatosan zajlanak, mondhatnánk rohamléptekkel haladnak, amire bizony szükség is van, elvégre nincs is túl sok idejük, hiszen az átadás dátuma már nagyon közel. Szerencsére sikerült elintéznem a bejutást, és néhány fotót is ellőttem, így mindenki saját szemével győződhet meg arról, hogy nem csak egy tisztasági festést eszközölnek az épületen belül. Ennél többről van szó.

Akinek ismerős a helyszín az ne lepődjön meg, nem is olyan régen a Könyvfesztivált rendezték még itt, de ha valaki 2012 előtt járt itt, akkor a Csodák Palotájában bolyonghatott ezek a falak között. Most pedig az innováció kastélya lesz remélhetőleg az épület. Jöjjenek a képek.

 

 

Hamarosan visszatérek, hogy lássuk hogyan haladnak.

Cipőt a cipőboltból, startup-programot a Millenárisból

Júliusban megnyitja kapuit a Millenáris Startup Campus. Hogy ez mire jó? Minek kell ez egyáltalán? Ezt kérdeztük Major Gábortól, az IVSZ - Szövetség a digitális gazdaságért főtitkárától, akik a Millenáris kiemelt szakmai partnereként a campus hasznosításáért felelősek. - Sokakban felmerülhet a kérdés. Mi ez a startup campus és miért kell ez Magyarországon?

https://startlap.blogstar.hu/./pages/startlap/contents/blog/53729/pics/lead_800x600.jpg
Millenáris,Millenáris Startup Campus,startup
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?