Blogolj!

Szeptember 1-ig lehet jelentkezni a METU startup-programjára

Speed Mentoring néven tartott startupoknak tanácsadói eseményt a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) illetve a Drukka Startup Stúdió a Design Terminal által szervezett Summer Office keretében. A rendezvényen a résztvevő startupperek rapid randi stílusban (10 perces négyszemközti beszélgetés során) kaptak tanácsokat, illetve válaszokat szakmai kérdéseikre többek között tőkebevonás, cégépítés, applikációfejlesztés, piacralépés és marketing területen.

Mentorként Csaba Zoltán, a METU stratégiai igazgatója, Jákó Eszter, a METU marketing- és kommunikációs vezérigazgató-helyettese, Bohner Tamás, a Drukka Startup Stúdió alapítója, Földesi Árpád, a METU stratégiai projekt igazgatója, Balogh Péter, a Baconsult alapítója, illetve Király Zsolt, a METU egyetemi docense vettek részt az eseményen.

METU GARAGE: szeptember 1-ig várják a jelentkezéseket

A Speed Mentoring aktualitását az adta, hogy közeledik a METU GARAGE vállalati akcelerációs program jelentkezési határideje. A Budapesti Metropolitan Egyetem és a Drukka Startup Stúdió közös kezdeményezésébe olyan startupok jelentkezését várják, melyek multimédiával, IT/telekommunikációs kezdeményezésekkel, kreatív iparral, turizmus-vendéglátással kapcsolatos projektekkel, kommunikációval, HR-rel vagy HR tech-kel, belsőépítészettel, designnal vagy formatervezéssel foglalkoznak. Jelentkezni szeptember 1-jéig a program honlapján lehet.

60 millió forintos befektetés és mini MBA

A METU GARAGE-ba jelentkező startupok ötleteit az egyetem neves oktatói és elismert szakemberek bírálják el. A szakmai zsűri az innovatív vállalkozásokat egyenként maximum 60 millió forint értékű tőkebefektetéssel támogatja, valamint a Drukka Startup Academy közreműködésével folyamatos szakmai mentorálással és négyhónapos akcelerációs szolgáltatással díjazza. A programba bekerülő jelentkezők emellett a METU akkreditált képzésén is részt vesznek, amelynek végén egyetemi mesterkurzus oklevelet és Mini MBA Diplomát szerezhetnek.

https://startlap.blogstar.hu/./pages/startlap/contents/blog/56928/pics/lead_800x600.jpg
akceleráció,drukka,metu,startup
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?