Blogolj!
Milliárdos befektetést kapott a programozóképző

Milliárdos befektetést kapott a programozóképző

2020.02.25. | Zoltán

A Logiscool programozó iskola 3,5 millió euró - azaz mintegy 1,2 milliárd forint - befektetést kapott, a fő befektető a Euroventures kockázati tőkealap-kezelő.

Tovább
Európai akkreditációt kapott a fővárosi mikrohitel

Európai akkreditációt kapott a fővárosi mikrohitel

2020.01.02. | Zoltán

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által mikro- és kisvállalkozásoknak nyújtott Budapest Mikrohitel többéves felkészülési folyamat eredményeként megkapta az Európai Bizottság szabványának megfelelő minősítést.

Tovább
4,3 milliárd dollárért felvásárolják a LogMeIn-t

4,3 milliárd dollárért felvásárolják a LogMeIn-t

2019.12.20. | Zoltán

Amerikai befektetők felvásárolják a magyar alapítású informatikai cégből globális nagyvállalattá erősödött LogMeIn céget.

Tovább

Magyar startupot díjaztak nemzetközi energetikai versenyen

2019.05.24.
A technológiai innovációkra szakosodott startup vállalkozások legnagyobb kelet- és közép európai energetikai versenyén, a PowerUp krakkói döntőjében harmadik lett a magyar V-Chiller csapata - közölte a versenyt szervező InnoEnergy.

Díjnyertes magyar smart city megoldások Lisszabonban

2019.05.22.
A lisszaboni Smart Cities Summit kiállításon a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szervezésében mutatkozhat be négy kiemelkedő fővárosi startup 2019. május 21-23. között.
Címkék: be smart, bvk

Online elérhető lean management workshop

2019.05.14.
A IV. Startup Budapest Fórum keretében a téma német szakértője, Jules Banning tartott lean management workshopot, amely a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány oldalán teljes terjedelmében elérhető.

Sikeresen zárult a BVK szlovák-magyar projektje

2019.04.30.
2019. április 30-án zárul a BVK vezetése alatt álló EYES elnevezésű projekt, melynek keretében számos kiemelkedően színvonalas, a magyar és szlovák induló vállalkozások, startupok fejlődését támogató, tudását és ismertségét növelő program valósult meg.
Címkék: bvk, startup, szlovákia

Két magyar startup a világ legígéretesebb innovációi között

2019.04.30.
Az INPUT program szakmai támogatásával mutatkozhat be két magyar startup - az Aeriu és az Omnicoach - az eMerge Americas innovációs eseményen.

Rekordot döntött tavaly az európai startup piac

2019.04.25.
Európában tavaly 4199 alkalommal vontak be tőkét startupokba, ami 15 százalékos emelkedést jelent az azt megelőző évhez képest, a befektetések értéke 11 százalékkal nőtt, és átlépte a 21 milliárd eurót.
Címkék: befektetés

Arcok a budapesti startup-világból

2019.04.17.
Budapest – Az innováció otthona címmel jubileumi kiadványt jelentetett meg a 25 éves Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, amelyben a velük együttműködő legígéretesebb startupok is bemutatkoznak.
Címkék: budapest, bvk, startup

Az agráriumban is támogatnák a startupokat

2019.03.25.
Az agráriumra sokan még mindig elmaradott ágazatként tekintenek, ezen a szemléleten pedig csak akkor lehet változtatni, ha az ágazatban is létrehoznak egy, a startup vállalkozások megjelenését segítő támogató környezetet - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke a kamara és a Design Terminal közös szervezésében megvalósult agrárinnovációs ötletversenyen.

A Microsoft is érdeklődik egy magyar fejlesztés iránt

2019.03.02.
A Shapr3D magyar startup vállalkozás megduplázza fejlesztői létszámát, mert a Microsoft érdeklődik az alkalmazásuk iránt, és ezért megkezdték az applikáció Windows alapon történő fejlesztését.

Dél-Európában hódítanak a fővárosi startupok

2019.02.26.
A 4 Years From Now (4YFN) kiállításon, a barcelonai Mobile World Congress kísérőrendezvényén mutatkozik be öt kiemelkedő fővárosi startup 2019. február 25-27. között a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) szervezésében.

Ezeket a cikkeket olvastad már?