Blogolj!
Milliárdos befektetést kapott a programozóképző

Milliárdos befektetést kapott a programozóképző

2020.02.25. | Zoltán

A Logiscool programozó iskola 3,5 millió euró - azaz mintegy 1,2 milliárd forint - befektetést kapott, a fő befektető a Euroventures kockázati tőkealap-kezelő.

Tovább
Európai akkreditációt kapott a fővárosi mikrohitel

Európai akkreditációt kapott a fővárosi mikrohitel

2020.01.02. | Zoltán

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által mikro- és kisvállalkozásoknak nyújtott Budapest Mikrohitel többéves felkészülési folyamat eredményeként megkapta az Európai Bizottság szabványának megfelelő minősítést.

Tovább
4,3 milliárd dollárért felvásárolják a LogMeIn-t

4,3 milliárd dollárért felvásárolják a LogMeIn-t

2019.12.20. | Zoltán

Amerikai befektetők felvásárolják a magyar alapítású informatikai cégből globális nagyvállalattá erősödött LogMeIn céget.

Tovább

A high tech gazdaságot tanulmányozzák magyar startupok Tel-Avivban

2018.12.11.
Négy startup és három inkubátor képviselői ismerkednek az izraeli startupok sikerének titkaival a Visegrádi Négyek, valamint Izrael közötti együttműködés első közös tanulmányútján.
Címkék: izrael

Nemzetközi startup szakértő mentorált budapesti startupokat

2018.12.07.
A BVK által szervezett programon startupok, vállalkozók és vállalkozást tervezők vettek részt, az előadó a pitchelés és a kockázati tőkebevonás témaköreit járta körbe elméleti és gyakorlati megközelítésből.

Budapest egyre vonzóbb a startupok számára

2018.11.28.
A nemzetközi díjak mellett a tapasztalat is azt mutatja, hogy egyre élénkebb a startup-élet Budapesten – derült ki a 8. Startupok Éjszakája rendezvényen, ahol a Be Smart verseny díjait is átadták.

Magyar startup a legjobb svájci mobilfejlesztők között

Svájc egyik legrangosabb digitális versenyén, a Best of Swiss Web 2018-on, a magyar Swiss Tomato startup harmadszorra került a legjobb 3 közé a mobil kategóriában, ezúttal Svájc egyik legnagyobb múlttal rendelkező francia nyelvű lapja, a La Liberté mobil appjának teljes újrafejlesztésével.

Tíz startupot támogat a Baconsult

2018.11.23.
A cégek a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal félmilliárd forintos pályázati támogatásából és az alapítók 50 millió forintos saját tőkéjéből részesülhetnek.

46 taggal bővült a Mesterséges Intelligencia Koalíció

2018.11.21.
Eddig 124 szervezet csatlakozott alapítóként az innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére létrejött Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz (MI Koalíció).

Nagyvállalati segítség a Campuson

2018.11.20.
A Google és a Microsoft is különböző mentorprogramokkal támogatja a hazai startupokat a Millenáris Startup Campuson.

Magyar startupok Lisszabonban

2018.11.07.
Ez az első alkalom, hogy magyar startupok szervezetten, delegációként jelennek meg a Web Summiton. Az egyik cég a top50-be is bekerült.

A Hiventures szabadulószobákba fektet

2018.10.30.
A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő végrehajtotta az első külföldi befektetését: 245 millió forint tőkeinjekciót kapott az Egyesült Államokban magyar vállalkozók által alapított, szabadulószobákat működtető PanIQ Franchising Inc.

Tucatnyi új fintech kezdeményezés érkezett az MNB-hez

2018.10.30.
A Magyar Nemzeti Bank által fél éve elindított pénzügyi innovációs platformhoz (Innovation Hub) mostanáig 12 megkeresés érkezett, ezek kétharmada fintech vállalkozásoktól.
Címkék: fintech

Ezeket a cikkeket olvastad már?