Blogolj!
Európai akkreditációt kapott a fővárosi mikrohitel

Európai akkreditációt kapott a fővárosi mikrohitel

2020.01.02. | Zoltán

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által mikro- és kisvállalkozásoknak nyújtott Budapest Mikrohitel többéves felkészülési folyamat eredményeként megkapta az Európai Bizottság szabványának megfelelő minősítést.

Tovább
4,3 milliárd dollárért felvásárolják a LogMeIn-t

4,3 milliárd dollárért felvásárolják a LogMeIn-t

2019.12.20. | Zoltán

Amerikai befektetők felvásárolják a magyar alapítású informatikai cégből globális nagyvállalattá erősödött LogMeIn céget.

Tovább
A startupok újra beveszik a Bálnát

A startupok újra beveszik a Bálnát

2019.11.18. | Zoltán

2019. november 28-án ötödik alkalommal rendezi meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a főváros által támogatott legnagyobb startup rendezvényt, a Startupok Éjszakáját.

Tovább

Azt beszéli már az egész város…

2018.06.26.
Ragnar Volarus
Hogy újra dübörög a banda. Ezt a Skorpió állította. Azt még nem merném állítani, hogy már most a Millenárisról beszél az egész város, de hogy a hazai startup szcéna biztosan érdeklődve várja a júliusi nyitást, az hót zicher.

Bepillantás a jövőbe

2018.06.25.
A Millenárison befejezéséhez közeledik az új megacampus építése. Június 27-én az érdeklődők megnézhetik, milyen lesz Budapest új kreatív közösségi központja.

Kiről kapta nevét a Mechwart-liget?

2018.06.25.
Mechwart András nemzetközi hírű vállalatbirodalommá fejlesztette a Ganz-gyárat, innovatív üzleti szemléletéből pedig a mai vállalkozók is tanulhatnak.

Egy svájci-magyar startupper

2018.06.24.
Ganz Ábrahám egy okos találmányt és egy üzleti trendet meglovagolva vált milliomossá a XIX. században.

Európa új forradalma a coworkingben?

2018.06.21.
A közösségi irodaterek az öreg kontinensről indultak, és mára ugyan az egész világon népszerűvé váltak, az új hullám élére ismét Európa áll.

Csőd vár az egykori sztár-startupra

2018.06.16.
Ragnar Volarus
Csalás miatt vádat emeltek pénteken a kaliforniai Szilícium-völgy egyik korábbi sztárcége, a Theranos volt elnök-vezérigazgatója, Elizabeth Holmes és volt operatív igazgatója, Ramesh Balwani ellen. 
Címkék: startup

Több bevételt termelnek a nők startupjai

2018.06.13.
Ragnar Volarus
A Boston Consulting Group és a MassChallenge kutatása szerint a női startupok több bevételt termelnek, miközben kisebb pénzügyi befektetésben részesülnek, mint a férfiak által alapított startupok.
Címkék: startup

A coworking előnyei 7+3 pontban

2018.06.11.
Hogy miért jó közösségi irodában dolgozni? Elmeséljük, részben saját, szubjektív tapasztalataink alapján.

Allergénleolvasóval nyertek startup versenyt

2018.06.09.
Ragnar Volarus
Felismeri az élelmiszerekben található allergéneket a uSchool vállalakozói klub döntőjét megnyerő diákok digitális megoldása.
Címkék: hírek, startup

Mozgósítják az európai üzleti angyalokat

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) is részt vesz a European Business and Innovation Centres Network (EBN) most induló ESIL projektjében, mely a Horizont 2020 program keretein belül valósul meg.

Ezeket a cikkeket olvastad már?