Blogolj!

Európai akkreditációt kapott a fővárosi mikrohitel

2020.01.02.
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által mikro- és kisvállalkozásoknak nyújtott Budapest Mikrohitel többéves felkészülési folyamat eredményeként megkapta az Európai Bizottság szabványának megfelelő minősítést.
Címkék: be smart, bvk, mikrohitel

Ismét Lisszabonban mutatkoztak be a magyar startupok

2019.11.11.
Európa legjelentősebb webtechnológiai rendezvényén, a 70000 látogatót vonzó lisszaboni Web Summiton mutatkozhatott be öt kiemelkedő magyar startup a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szervezésében.
Címkék: be smart, bvk, web summit

Várják a pályázatokat a 10. Be Smart országos innovációs versenyre

2019.08.21.
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány meghirdette jubileumi, 10. Be Smart versenyét. A versenyen kiválasztott legígéretesebb startupok az Európai Bizottság által támogatott Startup Europe Awards Hungary döntőjében versenyezhetnek, öt vállalkozás bemutatkozhat a lisszaboni Web Summiton, a világ legnagyobb technológiai fesztiválján, valamint további értékes médiaszereplési és kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek.
Címkék: be smart, bvk, verseny

Díjnyertes magyar smart city megoldások Lisszabonban

2019.05.22.
A lisszaboni Smart Cities Summit kiállításon a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szervezésében mutatkozhat be négy kiemelkedő fővárosi startup 2019. május 21-23. között.
Címkék: be smart, bvk

Dél-Európában hódítanak a fővárosi startupok

2019.02.26.
A 4 Years From Now (4YFN) kiállításon, a barcelonai Mobile World Congress kísérőrendezvényén mutatkozik be öt kiemelkedő fővárosi startup 2019. február 25-27. között a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) szervezésében.

Mit adhat a Be Smart verseny?

2019.01.04.
Kilencedik alkalommal rendezi meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Be Smart versenyét, amelyen a legígéretesebb startupok értékes hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek.
Címkék: be smart, bvk, verseny

Már lehet jelentkezni a 9. Be Smart versenyre

2019.01.02.
Az innovatív vállalkozásfejlesztéssel és mikrohitelezéssel foglalkozó Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány 2018-ban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, és idén is folytatja a startupok támogatását.

Budapest egyre vonzóbb a startupok számára

2018.11.28.
A nemzetközi díjak mellett a tapasztalat is azt mutatja, hogy egyre élénkebb a startup-élet Budapesten – derült ki a 8. Startupok Éjszakája rendezvényen, ahol a Be Smart verseny díjait is átadták.

Magyar startupok Lisszabonban

2018.11.07.
Ez az első alkalom, hogy magyar startupok szervezetten, delegációként jelennek meg a Web Summiton. Az egyik cég a top50-be is bekerült.

Kelendő a magyar kreativitás a német iparvidéken

2018.10.12.
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 8. Be Smart versenyének nyertes startupjai sikerrel mutatkoztak be a Ruhr Summiton, a Ruhr-vidék legjelentősebb startup konferenciáján.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?