Blogolj!

Európai akkreditációt kapott a fővárosi mikrohitel

2020.01.02.
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által mikro- és kisvállalkozásoknak nyújtott Budapest Mikrohitel többéves felkészülési folyamat eredményeként megkapta az Európai Bizottság szabványának megfelelő minősítést.
Címkék: be smart, bvk, mikrohitel

A startupok újra beveszik a Bálnát

2019.11.18.
2019. november 28-án ötödik alkalommal rendezi meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány a főváros által támogatott legnagyobb startup rendezvényt, a Startupok Éjszakáját.

Ismét Lisszabonban mutatkoztak be a magyar startupok

2019.11.11.
Európa legjelentősebb webtechnológiai rendezvényén, a 70000 látogatót vonzó lisszaboni Web Summiton mutatkozhatott be öt kiemelkedő magyar startup a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szervezésében.
Címkék: be smart, bvk, web summit

Várják a pályázatokat a 10. Be Smart országos innovációs versenyre

2019.08.21.
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány meghirdette jubileumi, 10. Be Smart versenyét. A versenyen kiválasztott legígéretesebb startupok az Európai Bizottság által támogatott Startup Europe Awards Hungary döntőjében versenyezhetnek, öt vállalkozás bemutatkozhat a lisszaboni Web Summiton, a világ legnagyobb technológiai fesztiválján, valamint további értékes médiaszereplési és kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek.
Címkék: be smart, bvk, verseny

Kézről kézre járt a magyar startup terméke Düsseldorfban

2019.06.20.
Második alkalommal, egyedüli külföldi résztvevőként szerepelt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Digitale Stadt Düsseldorf egyesület által közösen szervezett márciusi Rheinland Pitch on Danube győztese a Rheinland Pitch düsseldorfi döntőjében.

Magyar innováció a legnagyobb német startup verseny döntőjében

2019.06.13.
A budapesti elődöntő győztese, a Sincroll Drive Technologies Kft. is ringbe száll a Rheinland Pitch-en, Németország legnagyobb startup versenyén 2019. június 18-án.

Díjnyertes magyar smart city megoldások Lisszabonban

2019.05.22.
A lisszaboni Smart Cities Summit kiállításon a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szervezésében mutatkozhat be négy kiemelkedő fővárosi startup 2019. május 21-23. között.
Címkék: be smart, bvk

Online elérhető lean management workshop

2019.05.14.
A IV. Startup Budapest Fórum keretében a téma német szakértője, Jules Banning tartott lean management workshopot, amely a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány oldalán teljes terjedelmében elérhető.

Sikeresen zárult a BVK szlovák-magyar projektje

2019.04.30.
2019. április 30-án zárul a BVK vezetése alatt álló EYES elnevezésű projekt, melynek keretében számos kiemelkedően színvonalas, a magyar és szlovák induló vállalkozások, startupok fejlődését támogató, tudását és ismertségét növelő program valósult meg.
Címkék: bvk, startup, szlovákia

Arcok a budapesti startup-világból

2019.04.17.
Budapest – Az innováció otthona címmel jubileumi kiadványt jelentetett meg a 25 éves Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, amelyben a velük együttműködő legígéretesebb startupok is bemutatkoznak.
Címkék: budapest, bvk, startup

Ezeket a cikkeket olvastad már?