Blogolj!

Sikeresen zárult a BVK szlovák-magyar projektje

2019.04.30.
2019. április 30-án zárul a BVK vezetése alatt álló EYES elnevezésű projekt, melynek keretében számos kiemelkedően színvonalas, a magyar és szlovák induló vállalkozások, startupok fejlődését támogató, tudását és ismertségét növelő program valósult meg.
Címkék: bvk, startup, szlovákia

Arcok a budapesti startup-világból

2019.04.17.
Budapest – Az innováció otthona címmel jubileumi kiadványt jelentetett meg a 25 éves Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, amelyben a velük együttműködő legígéretesebb startupok is bemutatkoznak.
Címkék: budapest, bvk, startup

Az agráriumban is támogatnák a startupokat

2019.03.25.
Az agráriumra sokan még mindig elmaradott ágazatként tekintenek, ezen a szemléleten pedig csak akkor lehet változtatni, ha az ágazatban is létrehoznak egy, a startup vállalkozások megjelenését segítő támogató környezetet - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke a kamara és a Design Terminal közös szervezésében megvalósult agrárinnovációs ötletversenyen.

Dél-Európában hódítanak a fővárosi startupok

2019.02.26.
A 4 Years From Now (4YFN) kiállításon, a barcelonai Mobile World Congress kísérőrendezvényén mutatkozik be öt kiemelkedő fővárosi startup 2019. február 25-27. között a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) szervezésében.

A legígéretesebb magyar és szlovák startupok a think.BDPST Start-up Expón

2019.02.18.
Február elején lezajlott a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány vezetése alatt álló Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektje keretében szlovák és magyar startupok részére szervezett verseny. A legjobbak a think.BDPST-en is bemutatkozhatnak.

Lezárult a negyedik Újbuda Startup pályázat

2018.12.17.
A verseny december 14-i döntőjében 12 csapat mutatta be ötletét. Az Újbuda Startup pályázattal az önkormányzat az innovatív ötleteken és fejlesztéseken alapuló, növekedésorientált ifjúsági vállalkozások létrehozását, a cégalapítás korai fázisát támogatja évről évre.

Budapest egyre vonzóbb a startupok számára

2018.11.28.
A nemzetközi díjak mellett a tapasztalat is azt mutatja, hogy egyre élénkebb a startup-élet Budapesten – derült ki a 8. Startupok Éjszakája rendezvényen, ahol a Be Smart verseny díjait is átadták.

Magyar egészségügyi startup cégek mutatkoztak be Berlinben

2018.10.17.
Digitális egészségügyi újításokkal foglalkozó magyar startupok mutatkoztak be kedden Berlinben az egészségipar és az élettudományok rangos nemzetközi fóruma, a Health Week keretében.

A jövő mobilitása a Millenárison

2018.09.21.
A Hello Tomorrow 2018 januárjában megalakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legígéretesebb, mobilitással foglalkozó startupjai is jelen lesznek.

Megnyílt a Millenáris Startup Campus

2018.09.17.
Megnyílt Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb startup közösségi irodája, az 1,7 milliárd forintból létrehozott Millenáris Startup Campus.

Ezeket a cikkeket olvastad már?