Blogolj!

Várják a pályázatokat a 10. Be Smart országos innovációs versenyre

2019.08.21.
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány meghirdette jubileumi, 10. Be Smart versenyét. A versenyen kiválasztott legígéretesebb startupok az Európai Bizottság által támogatott Startup Europe Awards Hungary döntőjében versenyezhetnek, öt vállalkozás bemutatkozhat a lisszaboni Web Summiton, a világ legnagyobb technológiai fesztiválján, valamint további értékes médiaszereplési és kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek.
Címkék: be smart, bvk, verseny

Kézről kézre járt a magyar startup terméke Düsseldorfban

2019.06.20.
Második alkalommal, egyedüli külföldi résztvevőként szerepelt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Digitale Stadt Düsseldorf egyesület által közösen szervezett márciusi Rheinland Pitch on Danube győztese a Rheinland Pitch düsseldorfi döntőjében.

Magyar startupot díjaztak nemzetközi energetikai versenyen

2019.05.24.
A technológiai innovációkra szakosodott startup vállalkozások legnagyobb kelet- és közép európai energetikai versenyén, a PowerUp krakkói döntőjében harmadik lett a magyar V-Chiller csapata - közölte a versenyt szervező InnoEnergy.

A legígéretesebb magyar és szlovák startupok a think.BDPST Start-up Expón

2019.02.18.
Február elején lezajlott a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány vezetése alatt álló Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektje keretében szlovák és magyar startupok részére szervezett verseny. A legjobbak a think.BDPST-en is bemutatkozhatnak.

Mit adhat a Be Smart verseny?

2019.01.04.
Kilencedik alkalommal rendezi meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Be Smart versenyét, amelyen a legígéretesebb startupok értékes hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek.
Címkék: be smart, bvk, verseny

Már lehet jelentkezni a 9. Be Smart versenyre

2019.01.02.
Az innovatív vállalkozásfejlesztéssel és mikrohitelezéssel foglalkozó Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány 2018-ban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, és idén is folytatja a startupok támogatását.

Lezárult a negyedik Újbuda Startup pályázat

2018.12.17.
A verseny december 14-i döntőjében 12 csapat mutatta be ötletét. Az Újbuda Startup pályázattal az önkormányzat az innovatív ötleteken és fejlesztéseken alapuló, növekedésorientált ifjúsági vállalkozások létrehozását, a cégalapítás korai fázisát támogatja évről évre.

Magyar startup a legjobb svájci mobilfejlesztők között

Svájc egyik legrangosabb digitális versenyén, a Best of Swiss Web 2018-on, a magyar Swiss Tomato startup harmadszorra került a legjobb 3 közé a mobil kategóriában, ezúttal Svájc egyik legnagyobb múlttal rendelkező francia nyelvű lapja, a La Liberté mobil appjának teljes újrafejlesztésével.

Kelendő a magyar kreativitás a német iparvidéken

2018.10.12.
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 8. Be Smart versenyének nyertes startupjai sikerrel mutatkoztak be a Ruhr Summiton, a Ruhr-vidék legjelentősebb startup konferenciáján.

Tizenöt startup kap bemutatkozási lehetőséget

2018.09.14.
Világszínvonalú nemzetközi innovációs rendezvényeken mutatkozhatnak be a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány 8. Be Smart startup versenyének nyertesei.
Címkék: be smart, bvk, startup, verseny
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?